Het woningbouwproject Dok & Kaai bestaat uit 31 driekamerappartementen, 3 tweelaagse maisonnettes en 6 drielaagse eengezinswoningen.

Dok & Kaai: dynamische plek om te wonen

Dok & Kaai ligt op de stoere rivierlocatie Müllerpier waar het havenverleden nog altijd tastbaar is. Dit historisch stukje Rotterdam is steeds meer deel uit gaan maken van de stad en getransformeerd tot een moderne stadswijk. De combinatie van maritieme geschiedenis en moderne architectuur maakt van de Müllerpier een prachtige dynamische plek om te wonen.

Het woningbouwproject Dok & Kaai bestaat uit 31 driekamerappartementen, 3 tweelaagse maisonnettes en 6 drielaagse eengezinswoningen. Een deel van de appartementen en de maisonnettes liggen aan de Müllerkade met fenomenaal uitzicht op de Euromast en de Nieuwe Maas (type River Sight). Aan de andere zijde liggen de eengezinswoningen heerlijk beschut aan een rustige woonstraat (type Bright Sight) en een deel aan het naastgelegen park (type Green Sight). Het andere deel van de appartementen kijkt uit op het middenplein en op de hoger gelegen verdiepingen op de Sint-Jobshaven (type City Sight).