Dok&Kaai op de Müllerpier

14 eigenzinnige eengezinswoningen

Het project bestaat uit twee blokjes van zes eengezinswoningen en twee vrijstaande woningen op het binnengebied. Alle woningen hebben een speelse indeling, een ruim privéterras én een dakterras op de bovenste woonlaag. De woningen aan de Müllerkade hebben maar liefst vijf woonlagen. Uniek: op het dak vind je een kas die één geheel vormt met de woning. De overige woningen tellen vier woonlagen.

De begane grond heeft grote raampartijen, wat zorgt voor veel licht in het huis. Door de royale plafondhoogte lijken de woningen nog groter. Op de bovenverdiepingen is ruimte voor drie tot zes slaapkamers en één of meer badkamers. De inpandige berging biedt voldoende ruimte voor (bak)fietsen. Ook heb je het gemak van een overdekte parkeerplaats. En als buitenliefhebber heb je niet alleen een ruim terras aan de woonkamer, maar ook nog eens een dakterras op de bovenste laag.

Dok&Kaai Rotterdam “Hoe wil jij wonen?”
En hoe ziet jouw droomwoning eruit?

Het ontwerp is van KCAP Architects&Planners uit Rotterdam. De woningen zijn nog in ontwikkeling. Het eigentijdse woonconcept van het project wordt samen met jou verder uitgewerkt. Waar kies je voor? Hoe groot moet je woning zijn en hoeveel slaapkamers heeft jouw droomwoning? We horen het graag van je. Schrijf je in als belangstellende en ontvang vrijblijvend de woonwensenenquête.

 

  • 14 ruime eengezinswoningen in hartje stad
  • Totale woonoppervlakte circa 140 tot 205 m²
  • Extra hoogte op de begane grond waardoor er veel licht binnenkomt
  • Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage
  • Riant terras aan de woonkamer en een dakterras op de bovenste woonlaag
  • Ontwerp met 4 en 5 woonlagen met een breedte van ruim 4 meter
  • De 2 vrijstaande woningen in het binnengebied zijn circa 6 meter breed
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Thuis op de Müllerpier, Denk jij mee?”

Contactpersonen Dok&Kaai

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

Caroline Vredebregt